MÁDARA 3 minútové sérum pre rast vlasov, Boost 100 ml

, ,

najlepšia cena v

Vivantis.sk

19.50 

Skóre zdraviE

87 %

prírodnosť

41 %

Kde produkt kúpiť

19,50 €

Parametre

Značka:Mádara
Určenie:unisex
Objem:100 ml
Vhodnosť:
Účinok:
Vlastnosti:
Neobsahuje:bez parabénu, bez silikónu, bez sulfátu
Obsahuje:
Certifikáty:ECOCERT cosmos natural

Popis

3 minútové sérum pre rast vlasov Mádara zásobí vlasovú pokožku výživou a energiou vďaka extraktu z huby chantharellus cibarius, u nás dobre známe ako líška obyčajná. Vaše kadere tak získajú na objeme a sile. Zloženie s obsahom osviežujúceho kofeínu a zinku, spolu s aminokyselinami a výťažkom z líšok sa intenzívne stará o pokožku hlavy.

Zloženie

Aqua, Chantharellus Cibarius (Chanterelle) Extrakt, Alcohol, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Zinc PCA, Aroma, Carrageenan, Cellulose Gum, Caffeine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Ceratonia Siliqua Gum, Hydrolyzed Keratin, Xylitol, Glucose, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol

Naše hodnotenie

Skóre zdravie

Pomocou vedeckej databázy EWG vyhodnocujeme bezpečnosť látok v produkte voči ľudskému telu. Skóre zdravie reprezentuje relatívnu mieru bezpečnosti produktu.

Prírodnosť

Je pomer počtu čisto prírodných látok obsiahnutých v produkte voči celkovému množstvu obsiahnutých látok. Zohľadňujeme tiež množstvo danej látky v produkte.