Nobilis Tilia Pleťový olej Karoténový s aloe vera BIO (20 ml)

, ,

najlepšia cena v

Grizly.sk

11.19 

Skóre zdraviE

87 %

prírodnosť

75 %

Kde produkt kúpiť

11,19 €

Parametre

Značka:Nobilis Tilia
Určenie:unisex
Objem:20 ml
Vhodnosť:
Účinok:
Vlastnosti:
Neobsahuje:bez alkoholu, bez parfumácie
Obsahuje:
Certifikáty:CPK BIO

Popis

Regeneračný olejček namiešali v Nobilis Tilia predovšetkým pre zmiešanú, citlivú a problematickú pleť. Ako súčasť dennej i nočnej starostlivosti jej dodá potrebnú vzpruhu. Olej sa bleskurýchlo vstrebe, bioaktívnymi látkami regeneruje pokožku, krásne ju vypne a prežiari. Aloe vera v spojení s karoténom kožu zvláčni a upokojí, ideálne teda opečuje aj pokožku po opaľovaní. Levanduľa čistí a príjemne uvoľňuje a obsiahnutý karotén pleť oživí jemným zlatistým nádychom. Vyladená receptúra ​​je úplne prírodná a vyslúžila si aj certifikáciu kvality CPK BIO.

Zloženie

Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol Acetate, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool

Naše hodnotenie

Skóre zdravie

Pomocou vedeckej databázy EWG vyhodnocujeme bezpečnosť látok v produkte voči ľudskému telu. Skóre zdravie reprezentuje relatívnu mieru bezpečnosti produktu.

Prírodnosť

Je pomer počtu čisto prírodných látok obsiahnutých v produkte voči celkovému množstvu obsiahnutých látok. Zohľadňujeme tiež množstvo danej látky v produkte.